Zabava

Poput dive

Marko Grubnić propustio je avion zbog frizure

Marko Grubnić propustio je avion zbog frizure

Marko Grubnić ima stvarno posebne razloge zašto kasni na avion i na dobar posao u Londonu

Marko Grubnić uživao je u kupovanju Marnijeve kolekcije za H&M te nam je ispričao da je prije nekoliko dana zbog frizure zakasnio na avion za London.

"Imao sam dogovoren poslovni put u London, no kako mi je frizura prioritet u životu, ne mogu ići na put ili snimanje bez frizure jer mi to daje posebnu energiju. Mora biti čista i isfenirana. Avion je polijetao u 8.15, a ja sam u to vrijeme završavao frizuru. Imao sam luđačku sreću da sam uhvatio drugi let. Tako sam umjesto u 10 ujutro stigao u London u pet popodne", ispričao nam je Marko, koji nije lagao poslodavcima zašto kasni, već je rekao istinu.

"Samo sam rekao da će sve biti u redu. Da sam ja profesionalac kojem se ovo rijetko kad događa i da ću dati sve od sebe da sve stignemo odraditi. I stvarno jesmo, sve smo stigli i obavili smo dobar posao.

Umirali su od smijeha zbog razloga mog kašnjenja, ali ja sam bio sretan jer sam imao savršenu frizuru koja je bila postojana cijeli vikend. To je frizura princ Valiant", pojasnio nam je Marko.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.