Zabava

Vila Breg

Milan Popović Severini za Dan žena poklanja - super luksuzni hotel!

Milan Popović Severini za Dan žena poklanja - super luksuzni hotel!

Kada je saznao da se vila prodaje, Milan je odmah vlasnicima rekao da je zainteresiran i već nekoliko puta su se sreli kako bi se dogovorili oko cijene

Milan Popović zbiljno se bacio na širenje svog carstva pa je na popis nekretnina, navodno, odlučio uvrstiti još jedan prestižan objekt. Ako je što piše srpski Press Online, Milan je Severinu za Dan žena naumio iznenaditi vilom "Breg", piše slobodnadalmacija.hr

Riječ je o hotelu s pet zvjezdica, smještenom u Vršcu, koji se može pohvaliti s 44 prostrane sobe i četiri luksuzna apartmana, spa centrom, unutrašnjim i vanjskim bazenima, saunom, turskom kupelji, salom za ftiness te predivnim vrtom koji se proteže na čak četiri tisuće kvadratnih metara.

Milan i Seve bili su česti gosti ovog hotela, jer je uređen po najvišim svjetskim standardima i nalazi se u mirnom gradu, što posebno odgovara slavnim osobama koje žele izolaciju od radoznalih paparazza.

Kada je saznao da se vila prodaje, Milan je odmah vlasnicima rekao da je zainteresiran i već nekoliko puta su se sreli kako bi se dogovorili oko cijene. On je izuzetno ozbiljan kupac i volio bi da dogovor postići u narednih nekoliko dana, kako bi vlasničkim listom obradovao Severinu za Dan žena - kazao je za Press izvor blizak neokrunjenom srpskom kralju bakra.

Ako Milan uistinu kupi ovu vilu, naći će se na popisu nekretnina koji broji stan u centru Beograda, salaš u Vojvodini, stan u Miamiju te - navodno - kuću u Zagrebu. Šuška se i da Milan u Beogradu kupuje i Severinin omiljeni restoran.

SD/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.