Zabava

Ženska i muška posla

Znate li čija se frizura najviše kopirala u 2011.?

Znate li čija se frizura najviše kopirala u 2011.?

Za Emmu Watson je razumljivo da je svojom kratkom kosom i slatkim licem navela mnoge žene da se ošišaju baš poput nje. No, možda će neke malo iznenaditi, na muškoj se strani najviše kopira frizurica – Justina Biebera

Još od 90-ih kratka kosa nije bila popularna među ženama kao što je to ove godine, a glavni krivac za to je britanska glumica Emma Watson.

Ljepuškasta damica je i objasnila zašto se ošišala: 'Deset sam godina glumila Hermione u Harryju Potteru i, kad je snimljen posljednji nastavak, htjela sam se odmaknuti od te uloge i okrenuti novu stranicu u životu. Riješila sam to ošišavši se na kratko.'

Dokaz o najtraženijoj ženskoj odnosno muškoj frizuri je Google, na kojem je bilo najviše upita upravo za frizure Emme Watson i Justina Biebera, a potvrdili su to i frizeri iz cijelog svijeta jer su im mnogi dolazili s njihovim slikama i tražili da im naprave takve frizure, piše Wall Street Journal.

Od ostalih važnih stajliš događanja, najviše se guglalo vjenčanje Kim Kardashian i Krisa Humphriesa, debitantsku reviju Kanyea Westa u Parizu te, očekivano, vjenčanje Kate Middleton i princa Williama.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.