Zabava

Hrvatska lutrija d.o.o.

Božićna sreć(k)a

Božićna sreć(k)a

Kupnjom srećke darujte djecu i osvojite pola milijuna!

Zadnjih pet godina građani Hrvatske sudjeluju u akciji darivanja djece „Nešto ispod bora staviti se mora" kupnjom Božićne srećke od čije prodaje Hrvatska Lutrija sredstva namjenjuje za darove za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Cijena jedne Božićne srećke je 10 kuna, a mogući dobitak svake srećke iznosi od pet do 500 tisuća kuna.

Svaka srećka donosi minimalno pet kuna, a kada ju unovčite čuvajte potvrdu za izvlačenje

Ovogodišnja Božićna srećka posebna je jer je baš svaka dobitna i kao takva idealan mali dar za Svetog Nikolu ili Božić za obitelj, prijatelje, poznanike...  Srećku možete kupiti na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije, Tiska, iNovina i drugim lokacijama poslovne suradnje, a grebanjem, odnosno uklanjanjem emulzije, možete osvojiti do 50 tisuća kuna.Uz dobitnu potvrdu koju dobivate naplatom srećke na prodajnom mjestu sudjelujete u javnom izvlačenju 9.siječnja 2012. u kojem možete osvojiti pola milijuna kuna.

Svako od 1500 djece i mladih od 0 - 21 godine, u 25 ustanova za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi pod ingerencijom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, dobit će 150 kuna za dar po želji. A da bi se paketi doista i našli pod borom, Domovi će dobiti i potporu za kupnju Božićnog drvca.

Nova Božićna srećka posebna je i zato što su je svojim likovnim radovima na temu Božića ukrasili upravo mališani koje kupnjom srećke darujete. Hrvatska Lutrija će i ove godine odabrati 12 najboljih likovnih radova najmlađih štićenika na temu Božića koje ćemo nagraditi, a neke i otisnuti na Božićnoj srećki 2012. godine. 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.