Zabava

Politika&estrada

Berlusconi izdaje novi album

Berlusconi izdaje novi album

Samo nekoliko dana nakon što je dao ostavku na položaj premijera, Silvio Berlusconi sprema se izdati album ljubavnih balada.

Talijanski milijarder, televizijski mogul i bivši premijer, koji je kao student pjevao na luksuznim brodovima koji su plovili Mediteranom, proveo je dvije godine pišući tekstove za svoj novi, četvrti album 'Vero amore' (Prava ljubav), piše britanski Telegraph.

Na CD-u će se naći 11 glazbenih brojeva koje bivši premijer pjeva u duetu sa svojim prijateljem, napuljskim gitaristom Marianom Apicellom s kojim je surađivao i na prethodna tri albuma.

'Album će biti u dućanima od utorka', kazao je Apicella. 'Berlusconi je napisao sve riječi, a ja sam ih uglazbio.' Pjesme su inspirirane tradicionalnom napolitanskom muzikom i sambom, a govore o neuzvraćenoj ljubavi i patnji ljubavnika. 'Okruži me ljubavlju, ostani kraj mene i prepusti mi svoje srce', jedan je od stihova pjesama naslovljene 'Rimani con me' (Ostani kraj mene).
U drugoj, 75-godišnji bivši premijer čiji je posljednji mandat bio obilježen nizom seksualnih skandala, lamentira o 'još jednom danu s vjetrom i kišom, još jednoj noći bez tebe'.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.