Zabava

25 godina klape Cmbi

Klapa Cambi najavila veliki rođendanski gala koncert

Klapa Cambi najavila veliki rođendanski gala koncert

Na konferenciji za novinare održanoj jutros u caffe baru Callegro, najavljen je slavljenički tj. rođendanski koncert jedne od najpoznatijih i najboljih dalmatinskih klapa - klape Cambi. Na konferenciji su sa predstavnicima medija popričali direktor Scardone, Branko Paić, umjetnički voditelj klape Cambi, Vinko Didović i "bas" klape Cambi, Dino Šimera.

Klapa Cambi osnovana je 1986. godine i od tada djeluje u sastavu KUD-a "Cambi" iz Kaštel Kambelovca. Naziv potječe od prezimena plemićke obitelji Cambi.

Klapa Cambi tijekom cijele ove godine obilježava svojih prvih 25 godina karijere, a već u ožujku, dvodnevnim rasprodanim koncertima u Hypo centru, dali su nam do znanja kako je ova godina rezervirana za njih i njihove obožavatelje. Nakon spektakularnog koncerta na Poljudu, proslava će se nastaviti u petak, 21. listopada 2011. u Zadru, u SC Višnjik

Najpoznatija i najnagrađivanija klapa zajedno sa svojim prijateljima i posebnim gostima pripremit će vrhunski spektakl prepun emocija. 

"Interes za klapu i dobru klapsku "pismu" pokazao se ogromnim i već sada možemo potvrditi da će SC Višnjik u Zadru biti prepun. Nemojte propustiti ovaj veliki gala koncert!, rekao je Branko Paić.

Gosti na rođendanskom koncertu klape Cambi bit će klapa Maslina, Hari Rončević i ženska klapa Kondura.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.