Zabava

Poznata fotografkinja

Mare Milin: Voljela bih fotografirati Kate Moss

Mare Milin: Voljela bih fotografirati Kate Moss

Mare je jako ponosna na svoje sudjelovanje na izložbi 'LA imaging' iz Los Angelesa

Mare Milin za Extru je otkrila da je oduvijek bila zainteresirana za fotografiju te je kao mala stalno pregledavala obiteljske albume, čak i fotografije sa sprovoda. Tek sa 18 godina dohvatila se fotoaparata i shvatila da je to njezin životni poziv, što je sama sebi potvrdila na fakultetu.

'Moja specijalizacija počela je slučajno u Cosmopolitanu, gdje sam veselo i ažurno, kako to samo može osoba od kakvih 25 godina, fotografirala ljude i događanja', ispričala je 38-godišnja Zadranka i dodala da je za taj časopis snimila i prvi modni editorijal.

Modu voli i od nje, kaže, i živi, ali se ne smatra modnom žrtvom.

Kada bi mogla birati, fotografirala bi Kate Moss, radila s dizajnerom Yohjijem Yamamotom, fotografom Paolom Roversijom i surađivala s talijanskim Vogueom.

Mare je jako ponosna na svoje sudjelovanje na izložbi 'LA imaging' iz Los Angelesa na kojoj je bila predstavljena njezina fotografija obitelji iz San Pedra.

O privatnom životu Mare ne voli pričati i odaje tek da već šest godina ljubi Robija. Kaže da mu se za veliko razumijevanje oko njenog posla jednostavno mora odužiti i poštivati njegovu želju za diskrecijom.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.