Zabava

"Danas igraš sam"

Novi singl Ivane Radovniković

Novi singl Ivane Radovniković

Ivana Radovniković na Narodnom radiju u emisiji 'Glazbeni show Dalibora Petka' premijerno je predstavila svoj novi singl.

Ivana i Petko su imali jedan važan zadatak, a to je da uz pomoć slušatelja odluče kako će se zvati Ivanin trenutno aktualni singl. Iako je bilo nekoliko ponuđenih varijanti sa strane Ivaninog tima, o tome su ipak u potpunosti odlučili slušatelji showa.

I tako vam ponosno predstavljamo naziv Ivaninog trenutno aktualnog singla - 'DANAS IGRAŠ SAM..'

'Bilo je super zabavno, jer još nikad do sad u Glazbenom showu nismo nekoj pjesmi davali ime. Slušatelji Narodnog prihvatili su izazov i većinom glasova pobijedila je opcija 'Danas igraš sam'. Drago mi je što je Ivana i dalje ostala dosljedna svome zvuku, iako mi se čini da će s ovim singlom proširiti krug obožavatelja ', rekao je Dalibor Petko.

Promociju singla nikako nisu htjele propustiti i druge radio postaje u susjednim zemljama tako da se pjesma 'DANAS IGRAŠ SAM...' mogla čuti i na radio valovima ovih radio postaja: NAXI RADIO - Srbija, RADIO DELFIN - Crna Gora, RADIO HERCEG BOSNA - Bosna i Hercegovina i RADIO ODMEV - Slovenija.

Ukoliko ipak niste stigli danas poslušati pjesmu to možete učiniti odmah preko službenog youtube kanala na ovoj adresi http://www.youtube.com/watch?v=jqx90qZXPIQ

Nakon službene promocije singla, Ivanu Radovniković čeka snimanje spota kao i unaprijed dogovoreni nastupi po Jadranskoj obali.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.