Zabava

Koncert u povodu 25 godina uspješnog rada

Dobitnici ulaznica za obljetnički koncert Klape Intrade

Dobitnici ulaznica za obljetnički koncert Klape Intrade

U četvrtak, 7. travnja s početkom u 20 sati Tomislav Bralić i klapa Intrade velikim obljetničkim koncertom u dvorani Krešimira Ćosića napokon će zapjevati i svojim Zadranima.

25 godina su na sceni, i postali su prepoznatljivi i omiljeni, kako struci, tako i publici. Iza njih su brojni nastupi i priznanja, među kojima se posebno ističe Porin, ali i nagrada Grada Zadra za veliki doprinos za promicanje klapske pjesme, kulturne baštine i imena svoga grada.

Na svoj veliki slavljenički koncert, klapa Intrade i Tomislav Bralić pozvali su Vinka Cocu, Zoricu Kondža, Harija Rončevića, Dražena Žanka, Ivu Županovića - člana grupe Forum. Najavljen je i gost iznenađenja...

U nagradnoj igri izdavačke kuće Scardona i portala eZadar.hr u kojoj smo djelili 5x2 ulaznice sudjelovao je razumljivo velik broj naših čitatelja, a najviše sreće prilikom izvlačenja imali su:

1. Fran Horvat iz Zagreba

2. Milenka Bukvić iz Zadra

3. Marija Milić iz Zadra

4. Leo Turčinov iz Zadra i

5. Zrinka Vuksan iz Bibinja

Sretnim dobitnicima iskreno čestitamo i želimo nezaboravnu večer uz Tomislava Bralića i Klapu Intrade te njihove goste. Ostalima želimo više sreće u našim narednim nagradnim igrama.

Dobitnici svoje ulaznice mogu preuzeti u redakciji portala eZadar.hr u ulici Jurja Barakovića 7. (1. kat - iznad Foto Vjeke) danas 6. travnja od 12 do 15 sati te sutra u četvrtak 7. travnja od 10 do 14 sati.

Napomena: Dvije ulaznice (2x1) koje je za naše čitatelje osigurala Zadarska županija podijelit ćemo na našim Facebook stranicama. Bit će dovoljno postat naš fan i lajkati nagradnu igru kako biste ušli u bubanj iz kojeg ćemo izvući dobitnike. Sretno :)


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.