Zabava

Film

Sacha Baron Cohen kao Sadam Husein

Sacha Baron Cohen kao Sadam Husein

Slavni komičar priprema se preuzeti ulogu bivšeg iračkog predsjednika u komediji 'The Dictator', inspiriranoj knjigom 'Zabibah and the King' za koju se smatra da ju je napisao sam Husein

Sacha Baron Cohen, redatelj i komičar proslavljen serijalom 'Ali G' te filmovima 'Borat' i 'Bruno', priprema se za 'najzahtjevniju' ulogu u karijeri. Osim frontmena benda Queen, Freddieja Mercuryja, portretirat će i bivšeg iračkog predsjednika Sadama Huseina u fimu 'The Dictator'. Cohen će glumiti u komediji inspiriranoj knjigom Zabibah and the King, za koju se smatra da ju je napisao sam Husein i koja je bila bestseler u Iraku prije deset godina.

U producentskoj kući Paramount Pictures našalili su se da će film ispričati 'epopeju o diktatoru spremnom riskirati život da bi osigurao to da demokracija nikad ne stupi na tlo pomno i brižljivo ugnjetavane zemlje'. Za scenarij su zaduženi spisatelji Alec Berg, Jeff Schaffer i David Mandel, redateljsku palicu preuzeo je Larry Charles, a premijera se očekuje u svibnju 2012.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.