Zabava

Najava

Laibach u Zadru započinju europsku turneju

Laibach u Zadru započinju europsku turneju

Upravo iz Zadra krenuti će ogromna europska turneja skupine Laibach, tijekom koje će posjetiti London, Glasgow, Prag, Hamburg

Laibach se vraćaju u Zadar nakon više od 10 godina, ovoga puta s posebnim Kunstderfuge programom. Kao što fanovi već dobro znaju, riječ je o posebnom programu na kojem Laibach izvode isključivo obrade Bachovih fuga koje su zabilježili i na svojem diskografskom izdanju iz 2008. godine.

Bachove fuge smatraju se za najteža i najzahtjevnija djela ovog legendarnog kompozitora, pa tako ovaj program svakako spada među prave poslastice za istinske glazbene sladokusce. Ovo će biti tek drugi put da Laibach ovaj poseban program izvode uživo u Hrvatskoj, nakon premijernog izvođenja u zagrebačkoj Tvornici kulture krajem 2008. godine.

Naznačiti svakako treba i da će upravo iz Zadra krenuti ogromna europska turneja skupine Laibach, tijekom koje će posjetiti London, Glasgow, Prag, Hamburg i ostale velike Europske gradove, a turneja završava nastupom u Berlinu 29.prosinca.

Ulaznice za ovaj audio vizualni spektakl u Arsenalu u prodaji su u Dallas music shopu i na Arsenalovom info pultu. U pretprodaji su cijene 100 kuna za parter sjedenje, te 80 kn za stajanje na galeriji.

Vrata kluba otvaraju se u 20.00h, koncert počinje u 21.00h.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.