Zabava

Showbizz

Brangelina - najmoćniji holivudski par

Brangelina - najmoćniji holivudski par

Moćni par poznat i zbirno kao Brangelina dosegnuo je vrhunac slave

Glumačke zvijezde Brad Pitt i Angelina Jolie popele su se na čelo Guinnessove liste najpopularnijih i odande svrgnule Toma Cruisea i Jennifer Aniston, objavio je Guinness u nedjelju.

Moćni par poznat i zbirno kao Brangelina dosegnuo je vrhunac slave, a to je ocijenjeno pretraživanjem interneta i novinskih izvještaja i uzimanjem u obzir njihove zarade, kaže se u najnovijem izdanju leksikona najčudnijih stvari na svijetu.

No Pitt i Jolie jesu moćni i bogati, ali njihova imena nisu najtraženija na internetu. Tu 'slavu' ima posrnula princeza popa Britney Spears. Ona je svojim ponašanjem uspjela krunu oteti plavokosoj jetsetterici Paris Hilton.

Glumac Samuel L. Jackson na vrhu je popisa glumaca s najboljom zaradom jer je 68 njegovih filmova zaradilo brutto 7,42 milijarde dolara.

Najunosnije holivudsko partnerstvo ostvarili su redatelj Tim Burton i glumac Johnny Depp. Na šest filmova, među kojima su i Edward Škarkoruki i Sweeney Todd, zaradili su 986 milijuna dolara.

Serija 'Izgubljeni' najčešće je s interneta skidana televizijska serija svih vremena, ali na mjestu najpopularnije televizijske emisije zamijenio ju je Dr. House s Hughom Lauriejem u glavnoj ulozi.

Reci što misliš!