Zabava

Arhitekt

Brad Pitt gradi hotel u Dubaiju

Brad Pitt gradi hotel u Dubaiju

Lokacija luksuznog hotela s dizajnerskim potpisom Brada Pitta još se ne zna

Holivudski ljepotan, 44-godišnji glumac Brad Pitt ispunio je svoj dugogodišnji san da postane arhitekt. Glumac će sudjelovati u projektiranju i izgradnji kompleksa hotela s pet zvjezdica u Dubaiju.

Projekt će biti ekološki prihvatljiv i pazit će se na održivost okoliša, poručuju iz kompanije Zabeel Properties koja stoji iza velikog pothvata. Kompleks će sadržavati 800 luksuznih soba, a u susjedstvu će imati zabavni park za opuštanje. U njemu će odsjedati zvijezde te se organizirati razne dodjele nagrada.

Lokacija luksuznog hotela s dizajnerskim potpisom Brada Pitta još se ne zna.

Glumac je jedan od članova projektantskog tima, a iznimna mu je čast što će raditi na projektu koji je ekološki prihvatljiv i graditi se u skladu s prirodom.

'Gluma je moja karijera, a arhitektura je moja strast. Izabrati ovaj projekt kao moj prvi velik zadatak bilo je vrlo lako', rekao je glumac.

Točne planove izgradnje otkrit ćemo u nekoliko idućih mjeseci, no možete očekivati ne samo impozantnu arhitekturu, već i nevjerojatno atraktivno mjesto koje želite posjetiti i u njemu odsjesti, rekao je Pitt.

Poznati glumac koji trenutno živi u Francuskoj i sa suprugom Angelinom Jolie očekuje blizance već duže vrijeme koketira s arhitekturom. Pomaže i u izgradnji 150 domova u New Orleansu u području devastiranom uraganom Katrina.

'Stvarno me zanima arhitektura i dizajn. Dajte mi bilo što i ja ću to napraviti. Pomalo sam lud za tim', rekao je svojedobno 44-godišnji glumac.

S obzirom na brzinu gradnje u Dubaiju vjerojatno nećemo morati dugo čekati da vidimo kako će izgledati prvi veliki projekt kojem će Brad Pitt dati svoj pečat.

 


Reci što misliš!