Zabava

Paški zimski karneval

Dražen Zečić rasplesao Magazin soli

Dražen Zečić rasplesao Magazin soli
Pag

Maškarane zabave ovaj vikend doživljavaju svoj vrhunac, a za vrhunsku atmosferu paške maškarane fešte sinoć se pobrinuo Dražen Zečić. Fešta se nastavlja i danas

Paški zimski karneval ušao je u svoju ovogodišnju završnicu, a za pravo maškarano raspoloženje, veselje i rasplesanost pobrinuli su se odlični Dražen Zečić i grupa Banana koji su mnogobrojnim maškarama u II Magazinu soli osigurali fantastičnu zabavu.

Prije maškarane zabave u Kneževom dvoru održano je Natjecanje u plesu pod maskama na kojem su članice Plesne udruga Kissa pod vodstvom Kristine Alaburić pokazale svoju maštovitost i kreativnost, ali da i najmlađi nastavljaju karnevalsku tradiciju.

Natjecanje se održalo pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Paga i Grada Paga.

Danas paško karnevalsko veselje započinje velikom maškaranom povorkom koja stiže na Trg Petra Krešimira IV u 16.30 kada će gradonačelnik Paga Željko Maržić predati ključeve grada maškarama i po tradiciji povesti prvo paško kolo. Na popularnoj paškoj Pijaci nastupit će KUD Družina, Glazbeno društvo Stankovci uz nezaobilazno paško kolo Gradske glazbe Pag, a birat će se i najbolje maškare.

U II Magazinu soli nastavljaju se maškarane zabave, a svirat će grupa Bracera.


Reci što misliš!