Zabava

horoskop

Vezi Severine i Igora Kojića prijeti zahlađenje, predviđanja su zvijezda

Vezi Severine i Igora Kojića prijeti zahlađenje, predviđanja su zvijezda
Pixsell, Miranda Cikotić

Planeti pričaju svoju priču o zvjezdanoj ljubavnoj vezi čiji razvoj napeto prate hrvatska i regionalna javnost. Ambiciozni Bik i izraziti Lav snažna su kombinacija, no Saturn bi mogao u njihov sklad upleti svoje hladne prste

Rođena 22. travnja 1972., Severina skladno objedinjuje obilježja Bika, Lava i Blizanaca, znakova koji se u njenom horoskopu lijepo prožimaju. Sunce u Biku čini je ustrajnom i postojanom u poslu i drugim životnim područjima.

Planira dugoročno, djeluje strpljivo i skuplja materijalne vrijednosti. Odgovara joj da se promjene u njenom životu odvijaju postepeno, u logičnim fazama. Izuzetak je ljubavna scena, na kojoj je naglija i fleksibilnija.

Sunce u desetoj kući govori da je vrlo ambiciozna i ozbiljna u pogledu karijere i društvenog statusa, dok su Mjesec i podznak u Lavu zaslužni za njen zvjezdani gard i prirodno nošenje sa slavom.

U privatnom životu najvažniju ulogu u njezinom horoskopu igra spoj Venere i Marsa u Blizancima, koji označava snažnu i zaigranu seksualnost i naglašenu privlačnost za suprotni spol. Severina bi bila miljenica muškaraca u svojoj sredini i da je potpuno anonimna.

Poduzetnik Igor Kojić, izrazit Lav rođen 30. srpnja 1987., dobro se uklapa u Severinin horoskop i život. Iako odnosi Lava i Bika u pravilu nisu optimalni, osobito ako su im Sunca u egzaktnom kvadratu poput njihovih, Severini u odnosu treba zdrava doza iskre i žestine.

Zanimaju je muškarci s naglašenom osobnošću, vitalnošću i čvrstoćom poput Kojića, dok bi joj s nekim tko joj stalno povlađuje brzo postalo dosadno.

Astrološku čaroliju koja ih je spojila nalazimo u spoju njezinog Mjeseca i njegovog Sunca, koji je često prisutan u horoskopima sretno zaljubljenih. Također, u prilog im ide odličan odnos njezinog erotičnog dvojca Mars-Venera s njegovim Marsom. Zasad su dobro usklađeni na svim poljima i jedno drugo hrane energijom.


Reci što misliš!