Zabava

osobe iz javnog života

Zaljubljenici u putovanja obilježili su drugi dan Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO

Zaljubljenici u putovanja obilježili su drugi dan Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO

Robert Knjaz i njegova famozna koledžica, višestruko nagrađivana blogerica Andrea Andrassy s pričom o surfanju na Kanarima te Ivan Begeri i Goran Jović sa svojom definicijom modernog putnika, samo su neka od zvučnih imena koja su oduševili posjetitelje i publiku, a Edita Misirić i sama obožavateljica putovanja, bila je idealna voditeljica programa

možemo puno toga naučiti. Stoga putujte, ali ne samo po svijetu, nego i po Hrvatskoj - kazao Robert Knjaz, poznati televizijski voditelj, nakon izvrsnog predavanja koje je otvorilo program drugoj dana šestog Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO u Areni Zagreb.

„Oduševljen sam. Mislim da je ovo vrhunac moje karijere“, nastavio je Robert Knjaz, a ništa manje oduševljeni nisu bili niti Goran Jović i Ivan Bengeri, poznati svjetski putnici koji su u sklopu suradnje s kompanijom Mastercard® pred prepunim gledalište otkrili sve o životu na putu.

„Oduševilo me kada sam vidio koliko je ljudi došlo čuti moje predavanje. Jednom riječju vrh! Moja poruka - samo krenite, a jednom kada krenete otkrit ćete da je to teška ovisnost i postaje sve teže reći samom sebi da je dosta“, komentirao je Goran Jović, koji je također u suradnji s Mastercardom održao predavanje o ukrašavanju tijela i tome koliko su daleko spremne neke kulture i narodi ići da bi naglasili svoju ljepotu ili čak zastrašili neprijatelja.

„Putnici današnjice razlikuju se od tipičnog putnika kakvog smo poznavali dosad. Preporuke destinacija ne traže u turističkim agencijama. Smještaj su platili unaprijed karticom iz topline svog doma pa ga ne plaćaju u hotelu. Već znaju što treba vidjeti pa na lokaciji ne trebaju vodiče. Naime, sve su obavili online. Zato se travel blogeri, na temelju svog iskustva i znanja, pretvaraju u najutjecajnije aktere u segmentu putovanja i zato smo suradnju s Međunarodnim sajmom turizma proveli upravo kroz pružanje podrške predavanjima blogera“, rekla je Helena Trajkovski, direktorica marketinga za Hrvatsku i Sloveniju u kompaniji Mastercard.

Pamela Konjevod pričala je o pretvaranju dvotjednog putovanja u dvomjesečno, Putoholičari o road tripu po Južnoj Africi, Namibiji, Bocvani i Zambiji, blogerica Dora Pandora o doživljajima u Dubaiju, a Saša Pjanić o putovanju Indokinom.

Andrea Andrassy, koja je prvi put nastupila na sajmu PLACE2GO svima je poručila da putuju i ne nećkaju se „Putovanje je uvijek najbolji izbor i najviše nas obogaćuje“, zaključila je Andrea, a šarmantna Edita Misirić i sama obožavateljica putovanja, bila je idealna voditeljica programa B2C dana šestog međunarodnog sajma turizma PLACE2GO.

Reci što misliš!