Zabava

urnebesna komedija u arsenalu

Mahalac koji se uvuče pod kožu dok kažeš "keks"!

Mahalac koji se uvuče pod kožu dok kažeš
Antonio Burčul

Urnebesna komedija ''Mahalac'' autora Dragana Marinkovića koji je u raji poznatiji kao Maca ispunila je sinoć zadarski klub Arsenal

Nedjelja navečer bila je idealno vrijeme za opuštanje uz provjereno dobru dozu sarajevskog humora.

U početku se činilo da i nema ''kemije'' s publikom koju je Maca zapitao jeli uopće doručkovala, ali ubrzo se atmosfera popravila jer je ovaj karizmatični glumac svojim pomaknutim, simpatičnim pričama počeo izazivati salve smijeha i publika ga je počela prekidati aplauzima.

A kakve su to samo priče...

Maca nam je dočarao što bi bilo da je žena poslana na Mjesec, kako se bosanac uvaljuje zakletoj djevici, kako je živio sa medicinskom sestrom i vlastitom majkom, kako je uzeo bolovanje da bi napravio dijete...

Nije to bila klasična večer stand up komedije, Maca u svojoj interpretaciji nudi i tzv. dramske trenutke koji su i više nego ozbiljni.

Na ''tapeti'' mu se našlo svega, ali njegov je fokus najviše na vječnoj temi - muško - ženskim odnosima.

Zanimljiva kombinacija komedije, tragedije, cabareta, začinjena nijansom koju samo bosanski humor ima, večer uz predstavu "Mahalac" bila je prava mala wellness seansa smijeha u zadarskom Arsenalu koji nas je nakon predstava 5zena.com, muskarci.hr i stand up komedijom Ivana Šarića još jednom počastio hitom regije. 


Reci što misliš!