Zabava

nedavno preminula

Julia Roberts o majci: Uvijek je se sjetim, puno mi je pomogla u odgoju djece

Julia Roberts o majci: Uvijek je se sjetim, puno mi je pomogla u odgoju djece
PIXSELL

Slavna oskarovka, koja se rekordni peti put okitila titulom najljepše žene na svijetu po izboru magazina People i tada se prisjetila što ju je naučila o odgoju djece

'Moja majka radila je puno radno vrijeme i uspjela je prilično samostalno odgojiti tri djevojke. Moj brat (glumac Eric Roberts) je stariji i često je izbivao iz kuće. Ona nikada nije pokazivala da zbog toga osjeća pritisak', priznaje Julia.

Betty Lou Bredemus preminula je u 80. godini zbog raka pluća. Julijina majka, koja je gradila karijeru glumačke trenerice, rastala se od njezina oca Waltera 1971. godine, a brak s drugim suprugom Michaelom Motesom okončala je 1983. godine. Obitelj Roberts, koja je uključivala Julijine sestre Lisu, GillianNancy i brata Erica, nastavila je živjeti u gradu Smyrni u američkoj saveznoj državi Georgiji tijekom Julijina odrastanja. 

Godine 2002. ova holivudska miljenica i sama je osnovala obitelj udajom za filmskog snimatelja Dannyja Modera, s kojim ima troje djece, 12-godišnje blizance Hazel i Phinnaeus i 9-godišnjeg Henryja.

Holivudska miljenica priznala je da cijelo vrijeme razmišlja o majci i da joj ne treba mnogo da se podsjeti na nju. 'Djeca stalno govore o njoj. U posljednje vrijeme često se susrećem s osobama koje nose njezino ime ili slučajno ugledam nešto gdje se spominje ime Betty, kao što mi se nedavno dogodilo u Africi.'

Julia je nedavno posjetila Afriku te je sudjelovala u humanitarnoj akciji fondacije Comic Relief u Keniji udruživši snage sa slavnim avanturistom Bearom Gryllsom kako bi posjetila udaljena sela i isporučila cjepiva za spašavanje života.


Reci što misliš!