Zabava

najava koncerta

Kvelertak prije Mastodona u Tvornici kulture

Kvelertak prije Mastodona u Tvornici kulture
PIXSELL

Jedan od najboljih metal bandova novije generacije, furiozni Kvelertak iz Norveške, nastupiti će kao specijalni gosti grupe Mastodon u Tvornici kulture 16. lipnja

Osnovani 2007. u Stavangeru (Norveška), Kvelertak imaju iza sebe 3 studijska izdanja i reputaciju jednog od najboljih live bandova na sceni trenutno. Taj status omogućio im je između ostaloga i ulogu glavne predgrupe na nadolazećoj europskoj turneji Metallice, s kojom će Kvelertak kružiti starim kontinentom od rujna ove godine do svibnja iduće godine..

Kvelertak – “Blodtørst”

Nastup u Tvornici u petak 16. lipnja premijerno im je pojavljivanje pred domaćom publikom, a paket s Mastodon jedan je od najuzbudljivijih programa žestoke glazbe ove godine u regiji. Kvelertak će zajedno s Mastodon nastupiti samo u Zagrebu i niti na jednom drugom koncertu ove godine.

S obzirom da je i prije objave prodano već više od pola kapaciteta Velikog pogona, za očekivati je da Tvornica i ovaj put bude rasprodana, kao i prilikom prošlog gostovanja Mastodona prije dvije godine.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 150 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će biti dostupne po 180 kn.

 

Službena prodajna mjesta

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr  

Reci što misliš!