Zabava

Veliki koncertni spektakl

Gibonni otvara vrhunsku ljetnu koncertnu sezonu u Biogradu na Moru

Gibonni otvara vrhunsku ljetnu koncertnu sezonu u Biogradu na Moru

Vrhunski glazbenik najpoznatiji po svojoj samostalnoj kantautorskoj karijeri Zlatan Stipišić – Gibonni velikim solo koncertom 15. srpnja 2017. u 22 sata na otvorenom u Aquatic beach Clubu na bazenu ''Ilirija'' u Biogradu na Moru otvara koncertnu sezonu ljeta 2017.!

Pjevač koji slovi kao veliki perfekcionist kojem svaki koncert znači pomicanje granica ni ovaj put vas neće ostaviti ravnodušnima.

Bezvremenske hitove kao što su „Oprosti“, „Ovo mi je škola“, „Divji cvit“, „Sa mnom ili bez mene“, „Zlatne godine“ „Onako, od oka“ imat ćete priliku nakon dugo godina poslušati na velikom koncertu u Biogradu n/M! Osim starijih hitova moći ćete poslušati i Gibonnijev najnoviji hit koji je publika izvrsno prihvatila- „Bella Figura, Bella Pintura“. Kako mnogi kažu- „pisma u kojoj je napisao roman“...

Jedinstvena, melankolična mediteranska atmosfera, intimne note, emocije, večer za pamćenje- samo dio opisa večeri koja vas čeka! Ne propustite otvaranje koncertne sezone uz popularnog Gibonnija! Odbrojavanje za koncertni spektakl ljeta može početi!

Osim toga Ilirija d.d. vam sprema bogat program sa vodećim hrvatskim glazbenicima na ljetnoj pozornici.

Nakon što je diva hrvatske glazbene scene digla na noge prepuni Arsenal, svi koji su propustili ovaj spektakl i nisu uspjeli kupiti ulaznice na vrijeme, imaju priliku da ovaj put budu brži i osiguraju svoju ulaznicu za koncertni spektakl ljeta!

Sa glazbenim opusom omiljenim svim generacijama, Doris Dragović- koja svojim glasom i umjetničkom interpretacijom osvaja publiku, dolazi na pozornicu bazena ''Ilirija'' u Aquatic Beach Clubu u Biogradu na Moru 27. srpnja 2017., s početkom u 22 sata.

Ne propustite koncertni spektakl pun bezvremenskih hitova, večer uzajamne ljubavi te večer o kojoj ćete zasigurno dugo pričati.

A tko će ljeto učiniti potpunim nego Petar Grašo! Popularni splitski pjevač Petar Grašo nustupit će 3. kolovoza 2017. s početkom u 22 sata na otvorenom bazenu Biograda na Moru.

Jedan od najizvođenijih hrvatskih glazbenika priprema vam spektakl uz svoje najnovije hitove „Uvik isti", „Moje zlato" i „Srce za vodiča" kojim oduševljava publiku u regiji i osvaja prva mjesta nacionalnih-top ljestvica

Osim navedenih, koncertnu sezonu će začiniti i jedinstveni interpretator i nevjerojatni zabavljač, kralj sevdaha kako mu mnogi tepaju- Halid Bešlić.

U četvrtak, 10. kolovoza 2017. , nakon više od 6 godina Halid Bešlić dolazi u Aquatic Beach Club u Biograd n/M! Koncert je zakazan za 22 sata.

Mnogi koji su pohodili njegov koncert, znaju da se za takve koncerte traži uvijek karta više, stoga upozoravamo da se osigurate na vrijeme.

U gotovo 40 godina pjevačke karijere, Halid Bešlić je objavio više od 20 albuma, a njegove hitove poput „Zlatnih struna“, „U meni jesen je“, „Prvog poljupca“, „Malo je, malo dana“, „Miljacke“... pjevaju uglas svi naraštaji.

Na Bazenu ''Ilirija'' u Aquatic Beach Clubu u Biogradu na Moru imat ćete priliku doživjeti koncertnu atmosferu koji mnogi opisuju kao onu koji se ne zaboravlja. 

Halidovi koncerti uvijek su opisani kao spektakularni i prepuni emocija pa to može očekivati i publika u Aquatic Beach Clubu na bazenu ''Ilirija'' u Biogradu na Moru. 

Ulaznice će biti dostupne na sljedećim prodajnim mjestima:
llirija Travel, Hotel Ilirija, Marina Kornati, Camp Park Soline i ured City Gallerije (Zadar).

Sve informacije o početku prodaje i cijeni karata pratite na facebook stranici Ilirija Resort - Hotels & Villas.


Reci što misliš!