Zabava

sve je spremno

Fresh Island Festival: U Zrće stiže jedna od najvećih glazbenih zvijezda Sean Paul

Fresh Island Festival: U Zrće stiže jedna od najvećih glazbenih zvijezda Sean Paul

Carpaccio od jadranske ribe, paški sir, makaruni s janjećom toćadom, fiji negazirana voda te metusalem magnum od 12 litara vina boškinac za svjetsku zvijezdu Sean Paula

Svjetska zvijezda Sean Paul za nekoliko dana po prvi put dolazi u Hrvatsku. Poznato je što će jednom od vodećih svjetskih glazbenika biti ponuđeno u Hrvatskoj. Službeni rider zvijezde s Jamajke uključuje kompleksne tehničke zahtjeve koji će zasigurno njegov nastup upotpuniti i učiniti nezaboravnim na posebnoj izgrađenoj pozornici tik uz plažu Zrće.

Posljednje pripreme prije početka Festivala uključuju i posebno dizajnirani backstage iza kulisa pozornica Festivala, gdje organizacijski tim mora ispuniti mnogobrojne želje zvijezda koje nastupaju.

Sean Paul i njegova mnogobrojna pratnja na otoku Pagu pit će Fiji negaziranu vodu, rashlađeni Beck's, Chivas Regal star 25 godina te Jägermeister Fresh Orange u miksu sa svježe cijeđenom narančom. Organizatori će za njega i najuži tim pripremiti delicije koje uključuju carpaccio od svježe jadranske ribe začinjen paškim maslinovim uljem. Podsjetimo, jedan od najstarijih maslinika nalazi se upravo na otoku Pagu u mjestu Lun.

Paški sir, koji je već oduševio gotovo sve zvijezde koje su nastupale na Fresh-u, biti će na meniju kao i tradicionalni otočki makaruni s paškom janjećom toćadom. Posebna se briga vodi o samoj pripremi jela, tako da su sve namirnice korištene u pripremi organskog porijekla. Pri dolasku na otok Pag, Sean Paula organizatori žele upoznati i s prirodnim ljepotama otoka, otočkom kulturom i tradicijom, a u pripremi je i gliser za razgledavanje predivnih uvala ukoliko zvijezda izrazi želju.

Središnji festivalski događaj održat će se 13. srpnja, kada će na Big Beach pozornici na plaži Zrće, opremljenoj najsuvremenijom tehničkom opremom, nastupiti Sean Paul, Rae Sremmurd i drugi. Za ovu prigodu izgrađen je i posebni VIP u kojem će gosti imati prilike iz blizine slušati vodeće RNB glazbenike današnjice.

Na Fresh Island Festivalu nastupaju i French Montana, Young Thug, duo Krept and Konan, engleska DJ zvijezda Tim Westwood, Dj Jazzy Jeff te engleska reperica, pjevačica i producentica Lady Leshurr, a program Festivala vodi Maya Jama koja je vodila posljednje Brit Award.

Festival ove godine bilježi porast za više od 20 %, a uskoro rasprodani VIP aranžmani upućuju na rekordan interes posjetitelja koji će na otok Pag stići iz čak 50 svjetskih zemalja od kojih izdvajamo Australiju, USA, UAE, UK, Njemačku i Francusku. Ne propustite najbolju zabavu ovog sprnja. Ulaznice za Fresh Island festival mogu se kupiti u sustavu Eventim kao i na izdvojenim INA benzinskim postajama koje se nalaze na ovom linku.

Za jednodnevni Big Beach koncertni spektakl na plaži Zrće uz premijerne nastupe Sean Paula i Rae Sremmurd u tijeku je i super akcija za domaću publiku 3+1 - "kupi 3, zgrabi 4 ulaznice".


Reci što misliš!