Zabava

krie design

Poznate Hrvatice uživale u modi u morskom ambijentu

Poznate Hrvatice uživale u modi u morskom ambijentu

Mnoštvo naših poznatih ljepotica protekli vikend okupila je revija Kristine Bruje, proslavljene dizajnerice koja već tradicionalno za svoje predstavljanje novih kolekcija bira zadarsko područje.

Elegancija u bijelom, tako bi se najlakše mogle opisati naše poznate dame koje su ovaj vikend prisustvovale već tradicionalnoj reviji brenda Krie design, naše cijenjene dizajnerice Kristine Burje, održanoj u luksuznom hotelskom resortu u Zadru.

Tako su se u prvim redovima našla pjevačica Indira Levak, koja je došla u društvu supruga i menadžera Miroslava. Indira već godinama prati rad ove talentirane dizajnerice pa je za njezine kreacije imala samo riječi hvale.

'Kada netko radi svoj posao s toliko strasti i ljubavi kao @kriedesign, onda uspjeh ne može izostati!', napisala je ispod videa koji je objavila na službenom profilu na Instagramu.

Reviju su pratile i voditeljica Marijana Batinić, koja se nije odvajala od glumice Ane Begić Tahiri. I njih je također oduševio defile naših manekenki u bijelim kreacijama, na kojima su prevladavali trenutno vrlo popularni volani i lepršavost.

Naša poznata travel i modna blogerica Sonja Kovač od silnih je putovanja po svjetskim hit odredištima našla vremena posjetiti i predstavljanje nove kolekcije koju je pratila s velikim zanimanjem.

Ovo divno ljetno modno druženje nije propustila ni naša nekadašnja voditeljica Ines Preindl, danas vlasnica agencije za odnose s javnošću.

Veselo društvo tako je provelo ugodan vikend u ovoj luksuznoj oazi koja odiše elegancijom i stilom te se sjajno zabavilo.

Reci što misliš!