Zabava

estrada ratuje

Lidiji Bačić otkazan koncert u Sloveniji, ona kaže sporan je plakat sa Severinom

Lidiji Bačić otkazan koncert u Sloveniji, ona kaže sporan je plakat sa Severinom
Damir Spehar/PIXSELL

Lidija Bačić i Severina trebale su nastupiti na istoj pozornici u slovenskom Velenju. No, čini se kako do toga neće doći.

Još prije nekoliko dana Lidija Bačić je objavljivala fotografije plakata za koncert u Velenjskom jezeru gdje su trebale pjevati ona i Severina. 

Ipak, sada je na društvenim mrežama obavijestila svoje fanove da se njezin koncert u Sloveniji otkazuje. Lidija tvrdi da je sve to zbog plakata kojim je bio najavljivan zajednički koncert.

Lidija je fanovima: "Ups... ja na odmoru i menadžer mi javi da neki ne odmaraju nego kopaju i lobiraju. Ono kad tim starije kolegice na zajedničkom koncertu ne dopušta tvoju sliku na plakatima...wtf..šta je to s ljudima? Šta se može...ima nas svakakvih. 
Velenje vidimo se drugom prilikom bez negativne energije ;) Ja ću se kupati još dan/dva pa se vidimo: Rogoznica, Kopar, Dani piva u Karlovcu, Rujan fest..."

"Bilo mi je drago kad sam čuo da će i Lidija Bačić nastupiti u Velenju 26.08. pa sam ostao iznenađen kad sam danas čuo da je njezin nastup otkazan. U promociju i oglašavanje se nisam miješao jer s organizatorom koncerta surađujem dugi niz godina i u njega imam apsolutno povjerenje. Neistinite su informacije da sam po tom pitanju od njega bilo što tražio ili mu uvjetovao", rekao nam je Tomica Petrović. 


Reci što misliš!