Zabava

hr top 40

Pravila igre i "Muška suza" najviši ulaz liste

Pravila igre i

Pravila igre su sa svojim novim singlom 'Muška suza' u prvom tjednu emitiranja stigli do visokog osmog mjesta nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40. 'Muška suza' najavljuje njihov drugi studijski album koji pripremaju pod krovom diskografske kuće Menart.

„Ovo je najbolja pjesma koju su nam Miro i Sonja Buljan dosad ponudili. Muška suza je 'kao stvorena' za Ivanov vokal. Posebna je emocija koja izlazi iz svakog tona ove pjesme, a Ivanova specifična interpretacija i prepoznatljiva boja vokala tjera nas da se naježimo svaki put kada je čujemo. Uživali smo svirajući pjesmu i jedva čekamo vaše komentare“, rekao je Goran, bubnjar Pravila Igre.

Uz Pravila igre novi na listi ovoga tjedna su još i Danijela Martinović s novim singlom 'Telefon', Luka Nižetić s 'Voli me kao kiša', Đani Stipaničev i 'Crna točka', Ante Cash i njegov 'Ante' te Bojan Jambrošić s pjesmom 'Praviš me ludim'.

Čelnu poziciju i prvo mjesto liste pak još uvijek čvrsto drže Željko Bebek i Oliver Dragojević s pjesmom 'Ako voliš ovu ženu', na drugom su Neno Belan & Fiumens  sa 'Zvijezda moga sna' dok je u top tri stigla i Vatra s novim singlom 'Sekovje'.

'Najveći skok' zabilježila je Ivana Kindl s pjesmom 'Sve istine i laži' koja je s prošlotjednog 40. stigla do visokog desetog mjesta liste.

Na regionalnim listama ovoga puta šaroliko. 'Ako voliš ovu ženu' na prvim je mjestima u Slavoniji, Zagorju, Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj, 'Sekvoje' u Dalmaciji, a 'Zvijezda moga sna' u Isti i Primorju.


Reci što misliš!