Zabava

Brad Pitt se zaljubio u 32 godine mlađu glumicu, koja je 'ista' Angelina

Brad Pitt se zaljubio u 32 godine mlađu glumicu, koja je 'ista' Angelina
© Splash/Guliver images

Brad Pitt očaran je mladom glumicom kojoj je dodijelio ulogu u novoj seriji. Angelina Jolie, pak, nije nimalo sretna zbog razvoja situacije

Prije godinu dana Brad Pitt i Angelina Jolie šokirali su svijet objavom da se razvode. Iako se nedavno pisalo da se par odlučio pomiriti, Angelina je to demantirala, a čini se da je i Brad krenuo dalje. 
 
Naime, strani mediji pišu da se slavni 53-godišnji glumac zaljubio u 32 godine mlađu kolegicu Ellu Purnell. Purnell je, ironično, u filmu 'Zlurada' glumila mlađu verziju Angeline, a mnogi kažu da stvarno neodoljivo podsjeća na nju. 

Pitt je navodno toliko očaran 21-godišnjom Ellom da joj je dodijelio ulogu u novoj seriji 'Bittersweet'. Ona je, pak, svojim prijateljima priznala da joj se Brad oduvijek sviđao.

"Brad je odavno imao Ellu na umu za ovaj projekt, a ona je nevjerojatno polaskana pažnjom koju joj on poklanja", ispričao je neimenovani izvor. 

A zbog cijele situacije Jolie nije nimalo sretna. 

"Ne podnosi to što Brad želi biti s nekime tko je glumio mlađu verziju nje", dodaje izvor.

Osim toga Angelini jako smeta i razlika u godinama jer je Ella samo pet godina starija od njihovog sina Maddoxa

"Brad je svjestan razlike u godinama te da bi svi na njihovu vezu gledali kao na krizu srednjih godina. Ali, njegovo zanimanje za Ellu je više od fizičkog. Osvojila ga je svojom simpatičnošću, ali i glumačkim vještinama", zaključio je izvor.  

 


Reci što misliš!