Zabava

klupko se odmotava

Što se događa u Hollywoodu? I Dustin Hoffman optužen za seksualno zlostavljanje

Što se događa u Hollywoodu? I Dustin Hoffman optužen za seksualno zlostavljanje
Keith Mayhew/IPA/PIXSELL

Još se nisu smirile optužbe glumaca na račun Harveyja Weinsteina i Kevina Spaceyja, a izašle su nove. Ovoga puta na red je došao dvostruki dobitnik Oscara, popularni 'diplomac' Dustin Hoffman, kojeg je optužila spisateljica Anna Graham Hunter.

Gostujući kao kolumnist za Hollywood Reporter, spisateljica Anna Graham Smith iznijela je optužbe na račun dvostrukog Oskarovca Dustina Hoffmana, koja tvrdi da ju je glumac 1985. godine 'zašlatao' te da je s njom razgovarao na neprimjeren način tijekom snimanja filma 'Smrt trgovačkog putnika'.

U to vrijeme, ona je bila stažistica i imala je tek 17 godina. 'Prvi dan na setu tražio me da mu izmasiram stopala i ja sam to napravila. Otvoreno me zavodio, 'zgrabio' za stražnjicu, pričao o seksu sa mnom i ispred mene', napisala je o kolumni.

Tijekom pet tjedana koje je provela na setu, Anna Graham Smith vodila je dnevnik koji je potom poslala svojoj sestri. 'Danas sam ga pratila do njegove limuzine i uhvatio me četiri puta za stražnjicu. Svaki put sam ga lupila i to jako. Rekla sam mu da je stari perverznjak.'

Na sve je odmah reagirao i sam glumac koji je poslao javnu ispriku: 'Poštujem žene i osjećam se loše zbog bilo čega što sam napravio da se (Anna Graham Hunter) nađe u neugodnoj situaciji. Žao mi je. To nisam ja.'

Ovo nije prvi skandal uz koje se veže Hoffmanovo ime. Još dok je snimao film 'Kramer protiv Kramera' 1979. godine, ošamario je Meryl Streep kako bi dramatična scena bila što bolje odglumljena, a isto ju je tako provocirao zbog smrti njezina tadašnjeg dečka. 'U to vrijeme prolazio sam kroz razvod, stalno sam išao po zabavama i drogirao se i to je utjecalo na mene i moje ponašanje', komentirao je tada svoje ponašanje, piše Tportal.


Reci što misliš!