Zabava

Dva koncertna spektakla na višnjiku

U prodaji ulaznice za koncerte Thompsona i Dina Merlina

U prodaji ulaznice za koncerte Thompsona i Dina Merlina
Luka Stanzl/PIXSELL

Jučer je krenula prodaja ulaznica za koncert Dina Merlina koji će se održati u Zadru u dvorani Krešimira Ćosića u subotu 10. veljače 2018. s početkom u 20:30 sati. Riječ je o prvom nastupu ovog legendarnog glazbenika u Zadru, koji je naš grad odlučio posjetiti u sklopu svoje koncertne turneje "Hotel Nacional"

Ulaznice za ovaj izniman glazbeno-scenski događaj možete kupiti preko sustava Ticketshop i na njihovom prodajnom mjestu u Zadru - TISAK Kalelarga I, Elizabete Kotromanić 2. Cijene ulaznica: parter (stajanje) – 140 kn, fan pit (stajanje) – 190 kn, tribine (numerirano) – 160 kn i VIP teleskop sredina (numerirano) – 300 kn.

U prodaji su i ulaznice za koncert Marka Perkovića Thompsona koji u Zadar dolazi nakon četiri godine, i to poslije kraja svoje ljetne turneje i njenog nastavka u Osijeku i Varaždinu. I ovaj put publiku očekuje izniman glazbeni spektakl s vrhunskom produkcijom koji će se održati u subotu 9. prosinca 2017. u 20:00 sati u dvorani Krešimira Ćosića.

Na vrijeme nabavite svoje ulaznice preko sustava Ticketshop i na njihovom prodajnom mjestu u Zadru - TISAK Kalelarga I, Elizabete Kotromanić 2. Ulaznice također možete kupiti i na sljedećim prodajnim mjestima: u Zadru caffe bar La Bodega, caffe bar Porat i caffe bar Kulf, u Biogradu n/m caffe bar Balun, u Pakoštanima caffe bar Gabre i u Benkovcu u caffe baru H2O. Cijene ulaznica: parter (stajanje) – 100 kn, tribine (slobodno sjedenje) – 120 kn i VIP teleskop sredina (numerirano) – 200 kn.


Reci što misliš!