Zabava

Veliki glazbenik večeras u Zadru

Rambo Amadeus: Navijam za Fantelu i Marenića, i ja sam jedrio u klasi 470!

Rambo Amadeus: Navijam za Fantelu i Marenića, i ja sam jedrio u klasi 470!
Borna Filić/PIXSELL

Antonije Pušić, glazbenik iz Herceg Novog širim masama poznatiji kao Rambo Amadeus, večeras nakon dugo vremena nastupa u Zadru.

Osim što je vrhunski glazbenik, Rambo Amadeus  je i odličan jedriličar. Vidimo to po njegovim objavama na društvenim mrežama – jedrenje predivnom Bokom Kotorskom dio je njegove svakodnevice, a popularne su i njegove škole jedrenja. Nije tako propustio ni pratiti jedrenje na lanjskoj Olimpijadi u Riju.

- Da, naravno da sam ispratio Fantelu i Marenića, i sam sam jedrio na istoj klasi 470 kao omladinac. To je jako kompleksna i zahtjevna klasa, jedrenje na njoj zahtjeva izvanredne i psihičke i fizičke sposobnosti. Jedrio sam u Zadru u više navrata, posljednji put na jednoj univerzitetskoj regati prije nekoliko godina. Još sam kao dječak dolazio na takmičenja, stanovali smo uglavnom u Boriku, gdje je bilo turističko naselje, i provodili se lijepo po Zadru.

Rado se sjeća i jedne pobjede na regati u Zadru.

- Jednu trku u klasi 420 sam pobijedio u Zadru, oslanjajući se na val koji je napravio ogromni tanker, na vrijeme sam proračunao kad ce doći pa sam onda gledao da me uhvati u po' krme dok idem na bovu od orce, dok je drugima isti val došao u provu, pa sam tu povećao prednost na 300 metara, priča nam Rambo Amadeus.

Rambo u Q baru večeras nastupa sa svojim vrhunskim peteročlanim bendom, a svirat će stare hitorve, kao i nove pjesme sa aktualnog albumoma "Vrh dna".


Reci što misliš!