Zabava

hit komedija

Rasprodana predstava "Dame biraju"!

Rasprodana predstava

Predstava "Dame biraju" izazvala je velik interes publike! Zbog ogromnog interesa zadarskih obožavateljica, otvara se dodatni termin za predstavu u Arsenalu, u 18 sati.

Najveći kazališni fenomen na ovim prostorima, jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji „Dame biraju“ Alteatra iz Sarajeva na brojne mailove obožavateljica iz Zadra nisu ostali imuni pa dolaze u klub Arsenal gdje će nastupiti u petak 17. studenog.

Pametan humor, izvanredne plesne točke i sjajna muzika te neobičan striptiz, tako se u najkraćem može opisati predstava „Dame biraju“ za koje su karte danima unaprijed rasprodane gdje god da gostuje.  

Glumci su omiljeni posebno dalmatinskoj ženskoj publici koja ih uvijek isprati s oduševljenjem i ovacijama te aplauzom koji traje i traje...

Da li će dame i ovaj put momke ispratiti i bacanjem grudnjaka i drugih djelova odjeće na scenu ostaje nam da to vidimo u zadarskom klubu Arsenal!

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava EVENTIM kao i online na www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com.

Ulaznice će biti dostupne od sutra i u turističkoj agenciji Aquarius Zadar i uoči predstave u Arsenalu.


Reci što misliš!