Zabava

qbar

Dugogodišnji nositelj riječke elektronske scene LIFE4FUNK dolazi u Zadar

Dugogodišnji nositelj riječke elektronske scene LIFE4FUNK dolazi u Zadar
Andrej Božić

Rijec je o LIFE4FUNK koji nam dolaze datuma 18.11. u zadarski Qbar te ujedno sa svojim gostovanjem biljeze nastavak zbivanja na zadarskoj elektronskoj sceni u 2017. godini pod poznatom organizacijom Andrologic&Friends.

Za zagrijavanje ove prekrasne priče i podršku za pultom bit će zaduzeni zadarski Dj-vi Andrologic i dvojac Groove Masters .

Life4Funk:
Rođen u Rijeci 1981.godine. Ranu mladost provodi u Beloj Crkvi u Vojvodini, sakupljajući kazete sa modernom plesnom glazbom tog doba, a sa 14 godina, davne 1995. počinje aktivno sudjelovati u lokalnom disco klubu i na radio postaji gdje sa prijateljima vodi radijsku emisiju koja je bila orijentirana na promoviranje klupskog zvuka tog vremena.

Uz toliku zajedničku ljubav prema glazbi i tehnici, u ljeto 1996.godine skupa organiziraju prvi party u centru grada gdje su okupljene plesače i improvizirani light show ostali promatrali nevjericom!

Otrpilike u isto vrijeme, kao svaki „true music lover“, gradi svoju glazbenu kolekciju, nastavlja na radiju i priključuje se gradskoj dramskoj sekciji, te učestvuje u organizaciji nekoliko kulturno-prosvjetnih događaja. 1997.godine postaje rezident legendarnog dancing bara Diva gdje profilira svoj način puštanja glazbe. 1999.godine seli u Novi Sad i upoznaje većinu ljudi koji su zaslužni za razvoj klupske scene u Srbiji.

2000. godine sa prijateljima otvara ljetni klub Aquarius u Beloj Crkvi. Gostujući u mnogim klubovima bivše Jugoslavije postao je poznat po istančanom sluhu, izvrsnoj selekciji i specifičnoj povezanosti sa publikom. Prije 10 godina nastupa na "Exit festivalu" i priključuje se "Englishbreakfast" organizaciji koja je zaslužna za veliki broj fantastičnih klupskih noći u Novom Sadu. 2012. godine odlučuje se vratiti u Hrvatsku i sada, nakon 22 godine iza pulta, živi u Rijeci i zajedno sa prijateljima vodi "Crkvu".


Reci što misliš!