Zabava

ulaz je slobodan

Nikola Marjanović trio u subotu u Kocki

Nikola Marjanović trio u subotu u Kocki

Kvaliteta svirke i energija ovog benda zajedno sa Nikolom Marjanovićem, vokalom, uključuje probranu listu vrlo prepoznatljivih i modernih pop-hitova - poslušajte ih u Kocki ove subote od ponoći!

Nikola Marjanović impozantan je vokalist kojega do sad već gotovo svatko prepoznaje, čak i kada ne može spojiti glas sa imenom ili licem.

Počevši sa grupom SANE do suradnje s Radio Luksemburgom i No.1 singl "Ako Nemam Te", Lea Dekleva i TBF sa No.1 singlom "Dogodila Se Ljubav", Songkillersi i već tri No.1 singla uključujući "Dio Mene", te hommage Dini Dvorniku sa No.1. singlovima "Ja Bih Preživio" i "Pelin i Med" samo su neki u nizu Nikolinih uspješnih suradnji.

Današnja postava benda pod imenom Nikola Marjanović Trio veoma je R'N'R, ali sa daleko više finesa, inteligentne harmonije i plesnog groova od prosječnih rokera, te sa veoma neobičnim i svježim repertoarom.

Repertoar se kreće od ranijespomenutih Nikolinih featuringa i hit singlova, preko zaista neobičnih pop-obrada, do potvrdnih rock i grunge standarada. 

U svakom slučaju, kvaliteta svirke i energija ovog benda zajedno sa Nikolinim vokalom uključuje probranu listu vrlo prepoznatljivih i modernih pop-hitova obrađenih u rock/grunge standarade u skoro originalnim aranžmanima. 
Bez obzira na žanrovsko opredjeljenje i glazbeni ukus, publika se svaki put oduševi i raspleše na nastupima ovog prvoklasnog benda koji garantira vrhunski tulum koji vas nikako nece ostaviti ravnodusnima ☺️

Ulaz je slobodan !


Reci što misliš!