Zabava

video najava

Bit će krvi, izdaje i bradatih muškaraca – evo što vas čeka u novim Vikinzima

Bit će krvi, izdaje i bradatih muškaraca – evo što vas čeka u novim Vikinzima

Sigurno ste već čuli za akcijom nabijenu dramu Vikinzi, no jeste li znali da uskoro na ekrane stiže peta sezona?

Moćna povijesna drama kojoj se veseli cijeli svijet najavljena je pod sloganom Tko će zavladati, a na domaćoj streaming videoteci Pickbox prva premijerna epizoda prikazat će se 30. studenoga, odmah nakon premijere u svijetu. U eksplozivnom novom traileru pogledajte o čemu je riječ, kakav je rat između braće najavljen, hoće li se dogoditi nova savezništva i tko će od likova opstati u novoj sezoni koja je najavljena kao krvavija i brutalnija nego ikad.

Svi oni koji su pogledali dosadašnje četiri sezone radovat će se još fokusiranijoj borbi za moć, a u smrtonosnoj će se igri među standardnom postavom kao novi igrači pojaviti i Jonathan Rhys Meyers i  Adam Edge Copeland.

Politički kompleksna i nevjerojatno nasilna, peta sezona Vikinga donijet će vam 20 epizoda čistoga užitka, počevši s premijerom dugačkom čak 120 minuta. Povijesna će drama kao i inače, a sada možda malo i više, plesati na rubu života i smrti, lojalnosti i izdaje, bratstva i neprijateljstva, a dugačke nordijske brade i ove će godine biti standard.

Vikinzi se vraćaju u četvrtak 30. studenoga. Gledajte ih ekskluzivno na Pickboxu, uz dostupne prethodne četiri sezone.


Reci što misliš!