Zabava

''holywood u našem sokaku''

Rudan bez dlake na jeziku o seksualnom zlostavljanju u Hrvatskoj

Rudan bez dlake na jeziku o seksualnom zlostavljanju u Hrvatskoj

'Je*iga, ženo. A je*iga i lijepi dečko. Ili puši il’ popuši', zaključila je Vedrana Rudan na kraju svog novog teksta u kojemu je, potaknuta desecima optužbi za seksualno zlostavljanje u Hollywoodu, pisala kako se scenariji takve vrste već desetljećima događaju i u Hrvatskoj

Nakon što su optužbe Harveyja Weinsteina za seksualno zlostavljanje otvorile Pandorinu kutiju pa su se diljem Hollywooda krenule nizati slične optužbe protiv sada već nekoliko desetaka slavnih, Vedrana Rudan je u svom novom tekstu dala naslutjeti da se takav crni Hollywood sa svojim podmuklim licem bez lažnog blještavila, vrlo lako može pronaći i "u našem sokaku".

Rudan aktere priča koje je ukomponirala u svoj tekst nije imenovala, ali je, bez dlake na jeziku i s daškom crnog humora, jasno dala do znanja kako su događaji i više negopotresni, ali i slični seks skandalima o kojima pišu svi svjetski mediji. 

"Sjećam se predsjednika sindikata koji je imao poseban prijemni ispit. Kandidatkinja za sekretaricu druga predsjednika sindikata morala mu je metrom, onim krojačkim, mjeriti duljinu alatke. Ona pod čijim bi se prstima alatka iz ljigavog puža pretvorila u komad vodovodne cijevi respektabilne duljine i širine, metrom se mjerio i promjer i duljina, dobila bi posao. Naravno da ne lažem, nisam toliko maštovita", napisala je, između ostalog, Rudan.

Čitavi tekst pročitajte OVDJE, na službenoj stranici Vedrane Rudan.


Reci što misliš!