Zabava

Ulaz slobodan

Koncert Diktatora na terasi Kulta i Dišpeta u petak

Koncert Diktatora na terasi Kulta i Dišpeta u petak

U petak, 24. studenog 2017. pozornicu već dobro poznatu terasu Kulta i Dišpeta zauzeti će gosti iz Splita, bend Diktatori. Početak svirke je u 21 sati.

Bend "Diktatori" osnovan je početkom 2004. godine u Splitu i unatrag ovih trinaest godina mogu se pohvaliti s mnogobrojnim nastupima.

Jedni su od rijetkih koji su, izvodeći najveće domaće i strane hitove, uspjeli tri puta napuniti najveći zagrebački noćni klub "The Best", u više navrata su ispunili najpoznatije studentsko okupljalište, klub „Roko i Akademija“, a slično im je pošlo za rukom i u kultnim zagrebačkim klubovima "Saloon", "Sax", i "Petica".

Početkom 2007. "Diktatori" započinju suradnju s Marijanom Banom, legendarnim kantautorom i frontmenom Daleke obale. Do danas su Marijan Ban i Diktatori održali stotine koncerata u brojnim klubovima i dvoranama, te trgovima i stadionima.

Uz nastavak suradnje sa Marijanom Banom, kao i mnogim drugim popularnim pjevačima kao što su Neno Belan, Alen Islamović , Giuliano, Mladen Vojičić Tifa i Bobo Knežević, bend Diktatori marljivo provodi vrijeme u studiju pripremajući nove pjesme.


Reci što misliš!