Zabava

nevjesta stiže

Meghan Markle i službeno odselila iz svog doma u Torontu i stigla u London

Meghan Markle i službeno odselila iz svog doma u Torontu i stigla u London
©splash/Guliver images

U životu američke glumice Meghan Markle uslijedile su radikalne promjene. Nakon što je snimila posljednje kadrove u seriji 'Suits' odselila se iz svog stana u Torontu, u kojem je provela posljednjih sedam godina.

'Meghan se i službeno odselila iz stana u Torontu. Tijekom jučerašnjeg dana ispred zgrade se moglo vidjeti nekoliko radnika koji su iznosili njezine stvari. Dok će namještaj biti uskladišten, osobne stvari već se šalju za Ujedinjeno Kraljevstvo', rekao je za magazin Us Weekly jedan od izvora bliskih američkoj glumici.

Osim toga, lijepa brineta viđena je na letu za London prije nekoliko dana, a onda su je paparazzi fotografi slikali i tijekom šopinga u britanskoj metropoli u društvu prijateljice.

Budući da se oprostila od glume i iselila iz svog stana u kojem je živjela posljednjih sedam godina, dok je snimala odvjetničku seriju 'Suits', za nju slijedi sasvim novo razdoblje života u koje ulazi sa svojim odabranikom, princem Harryjem.

'Ovo je kraj dragocjenog razdoblja pa je u jednu ruku jako tužna jer ono završava, a s druge strane uzbuđena je zbog pokretanja novog poglavlja s Harryjem', govori nadalje isti izvor, dodajući kako se službeno preseljenje Meghan Markle u London očekuje početkom prosinca.

Par će navodno živjeti u dvosobnoj kući Nottingham Cottage u sklopu Kensingtonske palače, a 36-godišnjakinja ju je već posljednjih nekoliko mjeseci pomno dekorirala.

Osim toga, budući da princ William i vojvotkinja Kate Middleton žive u neposrednoj blizini, obećali su mladom paru pomoći sa selidbom i prilagodbom na novu lokaciju., piše Tportal.


Reci što misliš!