Zabava

glazbena poslastica

Royal Christmas Gala otvorila fantastična Sarah Brightman!

Royal Christmas Gala otvorila fantastična Sarah Brightman!

Uz raskošnu produkciju, plesače i orkestar divi svjetskog glasa na pozornici su se pridružili i Gregorians te tenori Mario Frangoulis, Narcis i Fernando Varela, koji nas 21. prosinca očekuju u Zagrebu

Zasljepljujuća svjetla bogato opremljene pozornice i prepuna dvorana dočekali su Saru Brightman i njene glazbene goste u njemačkom Lübecku, prvom gradu njene europske turneje.

Najavljeni spektakl Royal Christmas Gala i prije početka obećavao je nezaboravno glazbeno iskustvo, a reakcije oduševljene publike opravdale su sva očekivanja. Tome su svakako pridonijeli i vrhunski svjetlosni efekti, plesači te orkestar koji je nekoliko sati neumorno pratio divu i njene glazbene goste.

„Iako pljesak i pozivanje na bis nisu novost za najuspješniju sopranisticu svih vremena raduje nas ovako dobar odaziv publike u Lübecku, jer je to znak da nas odlična atmosfera kroz nekoliko tjedana očekuje i u Zagrebu.

Turneja nam je iz dana u dan sve bliža, no mi je spremno dočekujemo i radujemo se nastupu u Areni“ – poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe kao organizator zagrebačkog nastupa.

Koliko se koncert u hrvatskoj metropoli nestrpljivo očekuje govori i odlična prodaja ulaznica, kao i neprekidni upiti koji stižu na adresu Star produkcije. Ovo ne treba čuditi ne samo zbog besprijekorne karijere Sare Brightman, nego i zbog imena koja ju prate na ovoj turneji kroz 23 europska grada.

Osim domaćoj publici već dobro poznatog englesko-njemačkog sastava Gregorians, tu su i međunarodno poznati grčki tenor Mario Frangoulis te dvojica njegovih mlađih kolega, rumunjski tenor Narcis te američki tenor Fernando Varela. Tu je i jedan od najpoznatijih svjetskih koreografa Anthony Van Laast, na čijoj su se listi projekata na kojima je radio našli i svjetski hitovi Mamma Mia! (2008.), Excalibur (1981.) i najnoviji film Ljepotica i zvijer (2017.).

Pod njegovom redateljskom palicom, uz bogat repertoar tradicionalnih božićnih pjesama i najvećih hitova Sare Brightman, Zagreb kroz nekoliko tjedana očekuje glazbeni spektakl koji će obogatiti koncertnu sezonu cijele Hrvatske.

Ulaznice za koncert 21. prosinca 2017. godine u zagrebačkoj Areni mogu se kupiti u sustavu Eventim ili na svim Eventim prodajnim mjestima.


Reci što misliš!