Zabava

večeras ivan zak

Počinje adventski šušur u Zadru

Počinje adventski šušur u Zadru

Večeras počinje zadarski Adventski sajam. Središte zbivanja i ove je godine na Trgu Petra Zoranića kod popularnih kućica, a organizatori obećavaju nikad raskošniji, bogatiji i ljepši blagdanski program. Otvorenje je u 18 sati, nakon čega slijedi koncert Ivana Zaka.

Više događanja, najjača estradna imena na koncertima, puna tri dana dočeka Nove godine, bogati dječji programi i animacije, restorani s prigodnim ponudama, kafići s posebnim programima i adventski sajmovi tijekom 38 dana trajanja manifestacije „Advent u Zadru“ – jaki su aduti ovogodišnjeg adventskog i novogodišnjeg programa od Trga Petra Zoranića i trga Pet bunara do Kampo Kaštela, kao novog adventskog punkta.

Središnje mjesto zabave bit će Trg Petra Zoranića s adventskim kućicama i koncertnom pozornicom, kazao je direktor Turističke zajednice Grada Zadra Ante Rados navodeći kako će posjetitelji po danima moći birati adventski sadržaj. Ponedjeljkom će tako dominirati smooth jazz u izvedbama lokalnih zadarskih snaga, utorkom će se slušati retro glazba, srijedom nastupaju klape, dok je četvrtak rezerviran za zadarske grupe različitih žanrovskih opredjeljenja. Vikendom nastupaju jaka estradna imena od Nene Belana, Soul Fingersa, Giuliana, Damira Kedže i Ivana Zaka na otvorenju Adventa u Zadru. Sve ovo bit će u ranijim terminima prošarano brojnim dječjim programima, uličnim zabavljačima, predstavama za djecu, kao i prepoznatljivim i tradicionalnim manifestacijama Dani sunca i Naši mali gušti u sklopu već sedmog izdanja Đira po gradu. Također, Advent u Zadru oživjet će i Kampo Kaštelo kao novu adventsku pozornicu dječjih programa i interaktivnih igara, javlja Radio Zadar.


Reci što misliš!