Zabava

HR top 40:

Nina Badrić s novim singlom "Mijenja se vrijeme" najviši ulaz liste

Nina Badrić s novim singlom

Nina Badrić s novim singlom 'Mijenja se vrijeme' u svom prvom tjednu na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40 stigla je do visokog trećeg mjesta.

Pjesma se stilski vraća na početak Ninine karijere, a nakon ovako uspješnog starta bit će zanimljivo pratiti njen daljnji put na top listama. Uz Ninu i Mija Dimšić se može pohvaliti visokom pozicijom novog singla 'Kiša' koji se na listi smjestio samo jedno mjesto niže i u svom prvom tjednu zasjeo na četvrto mjesto.

Dobru startnu poziciju za svoje nove singlove imali su i Nikola Marjanović s pjesmom 'Nevidljivo', Kumovi s 'Isti je grad' te Marko Vukes i 'Žedan tvoje ljubavi' koji su također ovoga tjedna po prvi put stigli u prvih 40.

Kad je riječ o najvišim mjestima liste čak 10 okruglih tjedana Željko Bebek & Oliver Dragojević s duetom 'Ako voliš ovu ženu' čvrsto drže čelnu poziciju, dok se Parni Valjak s novim singlom 'Vrijeme' drugi tjedan zaredom nalazi na drugom mjestu.

Jedini povratak na HR top 40 zabilježila je Mia Dimšić s jednim od svojih najvećih hitova – pjesmom 'Bezimeni', koja se svojedobno čak pet puta našla na samom vrhu ove liste.

Na regionalnim listama u proteklom tjednu dominirao je Parni Valjak koji se našao na prvim mjestima u Dalmaciji, Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj i Gradu Zagrebu, Bebek i Oliver prvi su Slavoniji, dok je Nina osvojila Istru i Primorje.


Reci što misliš!