Zabava

Već u drugom tjednu na listi

HR top 40: Nina Badrić zasjela na sam vrh ljestvice

HR top 40: Nina Badrić zasjela na sam vrh ljestvice

Već u drugom tjednu na listi Nina Badrić je s novim singlom 'Mijenja se vrijeme'preuzela čelnu poziciju nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40.

Na drugom mjestu i ovoga puta nalazi se Parni Valjak s pjesmom 'Vrijeme', dok su Bebek i Oliver nakon punih 10 tjedana na samom vrhu s duetom 'Ako voliš ovu ženu' sada na trećoj poziciji. Na četvrtom mjestu ponovo je Mia Dimšić s novim singlom 'Kiša'.

U top pet stigla je i Ivana Kindl s pjesmom 'Sve istine i laži'': 

''Sretna sam i ponosna zbog izvrsnog prijema pjesme u radijskom eteru i sjajne pete pozicije na HR top 40! Zahvaljujem svim urednicima radio postaja na podršci, nema većeg zadovoljstva kad autorska pjesma dopre do srca slušatelja.“, istaknula je Ivana.

Najviši novi ulaz liste zabilježili s Pirati s pjesmom 'Godina za godinom', najveći skok Marko Vukes sa 'Žedan tvoje ljubavi', dok su se na listu vratili i Vladimir Kočiš Zec i njegova 'Malena'.

Pjesma koja se u ovom trenutku najduže nalazi na listi duet je Kedže i Zsa Zse 'Sve u meni se budi' koji se već 50 tjedana nalazi u prvih 40.

Parni Valjak zasjeo je na prva mjesta većine hrvatskih regija pa se tako nalazi na broju jedan top listi u Dalmaciji, Zagorju, Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj. Ninu su najviše slušali u Slavoniji te Istri i Primorju gdje je 'Mijenja se vrijeme' na vrhu ljestvica.


Reci što misliš!