Zabava

ne propustite

Što nam za vikend donosi Advent u Zadru?

Što nam za vikend donosi Advent u Zadru?

Ovaj adventski vikend donosi nam brojna događanja na Trgu Petra Zoranića, kao što su predstavu za djecu, paljenje treće adventske svijeće, Giulianov koncert u subotu i još mnoga druga.

Subotnji program započinje programom za djecu „Zimska bajka“ u 10 sati. U to vrijeme počinju uobičajene edukativne radionice „Magic Trees And Whispering Wood“, potom se u 11:30 daje predstava za djecu „Orašar i kralj miševa“ na Trgu Petra Zoranića, a na istom mjestu u 12:45 može se uživati uz plesni nastup „Vilenjaci dolaze“ i „Pahuljice padajte“.

Blagdanskim pjesmama od 17 sati počinje večernji program; u 18 sati je paljenje treće adventske svijeće uz sudjelovanje zborova župa i zajednica, a nakon Giulianovog koncerta ponovno blagdanske pjesme.

„Što se kuha u Kampu?“ – pogledajte u 10 sati u Perivoju Gospe od Zdravlja kada starta program „Kampo KAdventa“, a u 17:15 Udruga odgajatelja “Maraške” ispričat će nam božićnu priču za djecu „Što nam je ispričala zvijezda“. U 18 sati je „Gastro SIPOzij“s chefom restorana „Kaštel“ u hotelu „Bastion“, odnosno „Bakalantura“ i slatki kutak „Kod none“, a sav prihod od prodaje jela bit će doniran zadarskom „Caritasu“.

U 19 sati može se uživati uz glazbeni vremeplov by „Ivan Županović trio“, u isto vrijeme počinje „Štorija o Zadru“ u Malom Arsenalu, a u 20 sati je koncert Đanija Maršana u „Arsenalu“.

Nedjeljni program počinje u 11:15 koncertom Gradske glazbe Zadar, od 17 sati su blagdanske pjesme, a od 20 sati prigodni blagdanski program uz DJ-a. Na „Kampo KAdventu“ od 10 sati je program „Kampo iluzija“ uz igru „Čovjekić, ne ljuti se!“

SUBOTA, 16. prosinca, 2017. godine

ZIMSKA BAJKA / WINTER FAIRYTALE program za djecu

10.00 - 13.00 - Edukativne radionice za djecu "Magic Trees And Whispering Woodk"

11.30 - Predstava za djecu "Orašar i kralj miševa" na Trgu Petra Zoranića

17.00 - Blagdanske pjesme

18.00 - Paljenje treće adventske svijeće uz sudjelovanje zborova župa i zajednica

20.00 - Koncert Giuliano

22.00 - Blagdanske pjesme

NEDJELJA, 17. prosinca, 2017. godine

11.00 – Prigodna božićna pedstava za djecu

11.15 – Koncert Gradske glazbe Zadar

17.00 – Blagdanske pjesme

20.00 – Prigodni blagdanski program uz DJ-a


Reci što misliš!