Zabava

što se sluša?

HR top 40: Božićne pjesme u samom vrhu liste

HR top 40: Božićne pjesme u samom vrhu liste

Tjedan iza nas proveli smo blagdanskom raspoloženju, a i pjesme u istom duhu čule su se sa hrvatskih radio postaja.

Tako se i drugi tjedan zaredom na samom vrhu nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40 nalazi Mia Dimšić sa svojim božićnim singlom 'Cimet i čaj'. Još dvije pjesme s Mijinog božićnog albuma stigle su u prvih 40 pjesama hrvatskog radijskog etera – 'Snježna ulica (Winter Wonderland)' nalazi na 28., a 'Božić bez tebe' na 38. mjestu.

Na drugom mjestu ponovo je Petar Grašo s pjesmom 'Ako te pitaju', a i Nina Badrić opet je na trećem s 'Mijenja se vrijeme'. Nina je uz treću poziciju zaslužna i za najviši novi ulaz liste, a riječ je o božićnoj pjesmi 'Na putu mom' koja je stigla do šestog mjesta.

Novi na listi ovoga puta su i D'Knock & Jay s pjesmom 'Jedan dan', Antonija Šola i 'Tvoja' te Antonela Doko s novim singlom 'O čemu pričamo'.

Na regionalnim listama također je dominirala Mia koja je s pjesmom 'Cimet i čaj'zasjela na prva mjesta u čak pet hrvatskih regija i našla se na broju jedan top listi u Dalmaciji, Slavoniji, Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj te Istri i Primorju. Zagorski broj jedan pak ovoga puta je Petar Grašo.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.


Reci što misliš!