Zabava

Critics Choice Awards

Mayim Bialik osvojila nagradu za najbolju sporednu ulogu u humorističnoj seriji

Mayim Bialik osvojila nagradu za najbolju sporednu ulogu u humorističnoj seriji
cbs

42-godišnja glumica dobila je još jedno vrijedno priznanje za ulogu genijalke Amy.

Prošloga je tjedna održana 23. dodjela nagrada Critics Choice Awards, a Mayim Bialik osvojila je nagradu za najbolju sporednu ulogu u humorističnoj seriji ''Teorija velikog praska'', čija se 11. sezona trenutno emitira u Americi.

Popularna glumica nije krila oduševljenje što je Udruženje filmskih kritičara ponovno prepoznalo njezin talent, jer istu je laskavu titulu osvojila i 2016. godine.

Mayim se prestižnom nagradom pohvalila na Instagramu te zahvalila onima koji imaju vrlo važnu ulogu u procesu nastanka serije, a vrlo često ostanu izvan crvenih tepiha i glamuroznih dodjela - scenaristima!

Glumica je objavila fotografiju na kojoj scenaristi Maria Ferrari i Eric Kaplan sa smiješkom na licu gledaju dodjelu spomenutih nagrada, a na ekranu se vidi upravo Mayim koja drži govor na pozornici.

''U svome sam govoru odala priznanje našim nevjerojatnim scenaristima. Naš izvršni producent Andy Gordon poslao mi je fotografiju Marije i Erica koji su iz svog ureda pratili dodjelu i gledali me kako pobjeđujem!  Ovo mi je najdraža fotografija večeri!'', napisala je glumica.

Uz ''Teoriju velikog praska'' uživajte i dalje svakim radnim danom u večernjem terminu na RTL2.  


Reci što misliš!