Zabava

basketaši grdelini

Košarkaški veterani otoka Ugljana snimili spot za svoju prvu pjesmu "Ona te neće čuti"

Košarkaški veterani otoka Ugljana snimili spot za svoju prvu pjesmu
Naši školji

Košarkaški veterani otoka Ugljana, poznati i po odličnoj klapskoj pjesmi, ovaj vikend snimali su spot za svoju prvu pjesmu - "Ona neće čuti".

Više od sat vremena materijala pod redateljskom palicom Ivana Grancarića snimili su u svim mjestima iz kojih potječu članovi Basket klape Edi Nadarević, Alen Svorcina, Branko Kolega,  Željko Torbarina, Mladen Končurat, Serđo Kolega, Zlatko Mrva i Tomo Šoša.

- Autor glazbe za pjesmu "Ona neće čuti" je Denis Maričić Dendo iz Klape Puntamika, a u koautorstvu s Markom Dunatovom on potpisuje i tekst. U spotu se pojavljuje i zadarska manekenka Donatella Marin, koja je prije godinu dana snimila spot s Oliverom Dragojevićem i Markom Škugorom. Snimali smo  u Kalima, Preku, Poljani, Sutomišćici, Lukoranu i Mulinama, a kako smo željeli predstaviti što više ljepota našega otoka, neke smo kadrove snimili i na svetom Mihovilu, ali i u Olive Island Marini i u Lamjani i na taj način zahvalili našim sponzorima - Marini Signum i Nauta Lamjani, kaže Mladen Končurat te otkriva kako se košarkaški veterani otoka Ugljana pripremaju za  veteranski turnir "Vincekovo" koji će se od 26. do 28. siječnja održati u Termama Sveti Martin.

Kada ne igraju, pjevaju, a kada ne pjevaju - igraju košarku i predstavljaju svoj otok diljem Hrvatske i u susjednim državama. Nastupaju u svim mjestima Ugljana, na susjednom Pašmanu, Zadru i okolici, a voljeli bi, ističe Končurat, da im se pridruže mlađe snage otočnih košarkaša.

Uz redatelja Ivana Grancarića, u snimateljskoj ekipi bili su Denis Maričić Dendo i Marin Gospić, glazbeni aranžman potpisuje Saša Gajić, vokalni Linda Subotić, a gitare je svirao Renato Babić. Spot bi premijerno trebao biti emitiran u programu CMC TV-a za mjesec dana, pišu Naši školji.


Reci što misliš!