Zabava

za dobro raspoloženje

Venera u Vodenjaku: Do 10. veljače je idealno vrijeme za nove veze i nove početke

Venera u Vodenjaku: Do 10. veljače je idealno vrijeme za nove veze i nove početke
Photos.com

Venera je 18. siječnja ušla u zanimljiv znak Vodenjaka. Vladar Vodenjaka je planeta Uran, jedan vrlo društven, uzbudljiv i ekscentričan genijalac koji gdje god da se pojavi dođe kao uragan, pomete sve pred sobom te vas ostavi u totalnom šoku, da pritom ne znate što vam se to upravo dogodilo.

Kada se planeta Venera nađe u ovom znaku znači da dolazi period gdje je fokus sa prijašnjeg hladnog, povučenog i šutljivog Jarca najednom prebačen na blještavilo, vesele društvene događaje, ekscentrične ljude, adrenalinske zabave i ljubavi preko društvenih mreža. Najednom sve pršti od neobične energije.

Osobe u vezama željet će u ovom periodu puno više slobode kako bi se mogle zabavljati sa svojim društvom. Ovo će za neke možda značiti nagli prekid veze, pogotovo ako vam Uran radi neki značajniji aspekt, u vašoj natalnoj karti, na posljednjim stupnjevima Ovna.

Samci će pak potražiti neku osobu koja bi im mogla okrenuti život naopačke. Nekoga tko je možda dosta različit od ljudi koje vas inače privlače, inače vam se baš sada čini da je idealna prilika za započinjanje nečeg sasvim drugačijeg. Želja za buntovništvu je sada velika, pa pripazite da se sami ne upletete u nešto što će vam kasnije zadavati glavobolje.

Venera u Vodenjaku je vrlo društvena, ona postoji da bi se davala drugima. Sada ćete željeti učiniti svijet boljim mjestom, pa ćete razmišljati o nekoj donaciji za neku humanitarnu udrugu. Možda ćete i odlučiti volontirati negdje, a sve kako bi nesebično pridonijeli društvu u kojem živite i pritom ga učinili ljepšim i ugodnijim mjestom, kako vama tako i drugima.

Ova Venera se ne voli duboko vezati. Ona mora imati puno slobode kako bi mogla procvjetati u svojoj punoj ljepoti. Njoj treba divljenje, ali izdaleka, no opet takvo da ona znam da ste uvijek tu negdje uz nju. Jer ona je vjeran prijatelj koji je uvijek nesebično spreman pomoći svima u nevolji, ali baš svima, i zato joj se teško fokusirati samo na jednu stvar, samo na jednu osobu, kad ima još toliko puno onih kojima je potrebna pomoć.

Ovo je vrijeme kada će mnogi iz zabave potražiti pomoć astrologa ili sami istraživati što im to sve astrologija pokazuje da ih čeka u narednoj godini.

Veneri se u Vodenjaku 20. siječnja pridružuje i Sunce, pa će se svakako osjetiti svojevrsno olakšanje od težine koju je nosila dok su se i Sunce i Venera kretali znakom Jarca. Kao da će nam odjednom sav teret pasti s leđa i osjetit ćemo dašak lakoće, dašak slobode.

Venera će 15. veljače raditi opoziciju sa Sjevernim čvorom, pa vam se možda baš tada dogodi neki sudbinski susret koji će vam, ako ništa drugo, ostati u lijepom sjećanju. No svakako je idealno vrijeme za neke nove početke i neke nove, uzbudljive veze.

Od 30. siječnja do 9. veljače Venera će raditi i kvadrat sa Jupiterom, a od 2. veljače i sekstil sa Uranom, pa pripazite da ne pretjerujete u silnoj želji za uzbuđenjem, jer bi vam se kasnije ono moglo obiti o glavu.

Jupiter iz Škorpiona željet će da rastrošno trošite na stvari koje vam inače ne trebaju, pa pripazite i oko kupovine razne elektronike. Razmislite prvo da li vam zaista treba neki aparat, samo zato što je to sad trenutno najcool i super hit koji imaju apsolutno svi. Iako ćete imati veliku potrebu biti drugačiji od drugih, no prije nego skočite zapitajte se – jeste li ste to zaista vi ili je samo to trenutni hir.

U ovom periodu nesebično dijelite ljubav i uživajte u nečem novom što će vam malo podići raspoloženje i vratiti osmijeh na lice!

Ana Mandić / astroportal.in


Reci što misliš!