Zabava

dakota johnson

Zvijezda filma "50 nijansi" otkrila svoje male beauty trikove

Zvijezda filma
© Guliver Image/WENN.com

Njezinu ljepotu prepoznali su i čelnici Guccija, koji su je angažirali da bude zaštitno lice njihovog parfema Bloom, a Dakota Johnson otkrila je koje proizvode i zašto najradije kupuje, te koji je najbolji savjet koji joj je dala njezina baka.

Prepoznatljiv osmijeh s razmaknutim zubima, pjegice, opisuju najbolje Dakotu, a ovo su njezini mali trikovi za uvijek svjež izgled, doznaje tportal.

"Padam na lijepa pakiranja, stoga kupujem puno proizvoda samo zbog izgleda, no na kraju koristim uvijek ista. Moja beauty rutina zapravo je vrlo jednostavna: ujutro i navečer umivam lice, a potom nanosim kremu. Tijekom dana koristim one sa zaštitnim faktorom, a omiljeni su mi, trenutno, Lancer proizvodi", otkrila je.

Dakota je priznala i kako obožava parfeme i 'ostavljanje mirisnog traga iza sebe', a otkrila je i čemu ju je naučila baka, glumica Tippi Hedren.

"Volim parfeme, osobito cvjetne mirise, poput Gucci Blooma. Svaki miris podsjeća me na neke detalje. Tako je moja majka cijelog života nosila uvijek isti parfem, dok me baka naučila mali trik s maskarom. Gledala me kako ju nanosim i onda mi rekla neka spustim ogledalce niže, tako da ga, dok stavljam maskaru, gledam odozgo. Na taj način maskara dođe od korijena do vrha i naravno da je bila u pravu!"


Reci što misliš!