Zabava

17. veljače

Rita Ora stiže na Kosovo povodom godišnjice neovisnosti te zemlje

Rita Ora stiže na Kosovo povodom godišnjice neovisnosti te zemlje
©Splash/Guliver images

Povodom desete godišnjice neovisnosti Kosova, u svoju domovinu stiže i najpoznatija Kosovarka - pjevačica Rita Ora, koja je svoj dolazak najavila na svom službenom Instagram profilu.

U kratkom videu, kojeg je objavila na svom Instagram profilu, Rita Ora najavila je kako danas, 17. veljače, na desetu godišnjicu neovisnosti Kosova, stiže u svoju domovinu. Naime, Rita je rođena u Prištini, a sa samo godinu dana preselila se u London, doznaje tportal.

Ta objava bila je samo dan nakon što je stavila fotografiju s logom Kosova, koje je osmislila i također najavila dolazak u Prištinu.

Tada je na engleskom i albanskom napisala: "Jako sam uzbuđena što ću vam se pridružiti na Kosovu povodom obilježavanja desete godišnjice neovisnosti koju slavimo 17. veljače."

"Tim povodom osmislila sam i logo za majice koje možete kupiti kao uspomenu na ovu noć koju provodimo zajedno."

I dok su stanovnici Kosova oduševljeni što je njihova najpoznatija državljanka odlučila doći i s njima proslaviti njihov dan, obožavatelji iz susjedne Srbije njezin dolazak i napise na Instagramu nisu dočekali blagonaklono.

Ispod fotografije i videa krenule su žestoke prepiske između njih, pa su tako neki poručili kako je 'Kosovo u Srbiji', kao i da je 'Kosovo srce Srbije', s Kosova su im odgovorili da su oni oduvijek bili dio Albanije.


Reci što misliš!