Zabava

ima i video!

Melania vidno uznemirena radi suprugove nevjere i izbjegava kontakte

Melania vidno uznemirena radi suprugove nevjere i izbjegava kontakte
Douliery Olivier/ABACA/PIXSELL

Javnu sramotu, koju je doživjela posljednjih dana, ali i poglede pune sažaljenja zbog nove izvanbračne avanture svog supruga, Melania Trump više ne namjerava trpiti. Prva dama Amerike više se ni ne trudi sakriti koliko je bijesna na Trumpa, što je pokazala i na posljednjem, službenom putovanju na Floridu.

Uz još uvijek aktualnu aferu američkog predsjednika Donalda Trumpa s porno glumicom Stormy Daniels, javnost je doznala za još jednu izvanbračnu aferu, ovoga puta s Playboyevom zečicom, Karen McDougal, piše tportal.

Obje dame u vezi s Trumpom bile su 2006. godine, nedugo nakon što je Melanija Trump rodila mu sina Barrona.

Prva dama ne krije koliko je povrijeđena, osobito što je javno osramoćena, a svoj bijes više se ni ne trudi sakriti. Već dobro poznata 'fora' kojom izbjegava da je suprug u javnosti primi za ruku, ponovila se i na aerodromu na Floridi, gdje je Trump s Melanijom došao kako bi se susreo sa žrtvama masakra na Floridi, kada je bivši učenik ubio 17 ljudi.Prije negoli su stigli na Floridu, Melania je već prekršila standardni protokol i iz Bijele kuće. Naime, tradicija je da predsjednički par zajedno prošeta travnjakom Bijele kuće do predsjedničkog helikoptera Marine One, koji ih potom odvede do aviona Air Force One.

No, tu njezinu bijesu nije bio kraj. Okupljeni fotoreporteri uspjeli su snimiti, kada je par stigao na Floridu, Trumpov pokušaj da svoju suprugu pred objektivima primi za ruku, no ona je i ovoga puta izmaknula ruku, on ju je uhvatio za palac, a onda je 'držao' samo zrak.


Reci što misliš!