Zabava

povratak omiljenog pjevača

Uskrs u Arsenalu uz Massima!

Uskrs u Arsenalu uz Massima!
Bojan Bogdanić

Organizator - Arsenal i tvrtka Ilirija d.d. s ponosom najavljuju večer uživanja u posebnom ambijentu i jedinstvenom umjetniku naše scene, koja će uljepšati još jedan Uskrs brojnim Zadranima i njihovim gostima.

Massimo Savić svirat će na pozornici Arsenala, praćeni vrhunskim toncem Bracom Radovićem.

Ekipa glazbenika, tonskih producenata i organizatora iz Arsenala i Ilirije d.d., najavljuje večer za pamćenje u kojoj će se uživati od prve do posljednje minute.

Blagdanske večeri prožete emocijama u društvu vrhunskih interpretatora postali su tradicija i prepoznatljivi znak Ilirijinog Arsenala, stoga požurite po svoju ulaznicu kako biste bili dio neponovljive atmosfere.

Publika će imati priliku uživati u Massimovim hitovima kao što su: "Suze nam stale na put", "Ispod nekog drugog neba", „Iz jednog pogleda", „Dodirni me slučajno", „Kladim se na nas“, „Bilo gdje".

Jedinstveni glas, vrhunsku interpretaciju, pjesme i emociju Massima Savića poznaju i obožavaju generacije ljudi, stoga ne sumnjamo kako će ovaj koncert biti još jedna prekrasna priča između Massima i zadarske publike.

Početak koncerta najavljen je u 21 sat.

Ulaznice možete potražiti u klubu Arsenal i online preko Ticketshop.hr (kao i na prodajnim mjestima Ticketshopa- tiskovi trafike)

Cijena ulaznica za parter su 110 kuna (stajanje)
Vip standard 180 kuna (uklj. barski stol na galeriji)
Vip premium 250 kuna (uklj.stol uz ogradu sa sjedećim mjestima na galeriji)


Reci što misliš!