Zabava

hrvatska dvoranska turneja

Ivan Šarić nasmijat će vas do suza 5. ožujka u HNK Zadar

Ivan Šarić nasmijat će vas do suza 5. ožujka u HNK Zadar
Tea Gabud

Zadranin Ivan Šarić, najpopularniji hrvatski stand up komičar u sklopu svoje nacionalne kazališno-dvoranske turneje dolazi i u Zadar.

Šarić je dokazao da je stand up komedija prerasla klubove i na velika vrata ušla u koncertne dvorane i kazališta, u što se možete uvjeriti u ponedjeljak, 5. ožujka u HNK Zadar.

Ljubitelji humora doći će na svoje ovim nastupom komičara koji je prošle godine rasprodao dva nastupa u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje ga je gledalo čak 3.500 ljudi.

Zahvaljujući Šarićevom britkom humoru na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, politike te opservacijskog i apstraktnog humora uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj, kazališta i velike dvorane sve do sredine sljedeće godine biti će najposjećenija mjesta dobre zabave.
 
S obzirom da je svojim talentom i humorom nedavno osvojio i susjedne zemlje, nastupajući zajedno sa svjetski poznatim komičarem Pablom Franciskom, kojega je po riječima publike, itekako nadmašio, nema sumnje da će ova turneja biti rasprodana u rekordnom roku.


Reci što misliš!