Zabava

potraga za talentima

Zavirite u novi studio "Zvjezdica"

Zavirite u novi studio
RTL

U tijeku je snimanje treće sezone 'Zvjezdica' u kojoj će najmlađi pjevački talenti do 15 godina pokazati svoje zavidne glasovne sposobnosti peteročlanom žiriju u sastavu Mia Negovetić, Indira Levak, Enis Bešlagić, Luka Nižetić i nezaobilazni Zdravko Šljivac.

I dok će ih žiri pratiti iz udobnosti svojih sudačkih stolica, mlade pjevačke nade na pozornici će dočekivati Doris Pinčić Rogoznica, a u backstageu ih podržavati dugogodišnji bas gitarist Daleke obale – Boris Hrepić.

Osim ponešto promijenjene postave žirija i voditelja, nova sezona donosi i velike promjene u studiju. Gledatelji će nove 'Zvjezdice' pratiti na još većoj pozornici koja donosi raskošniju i još moderniju scenografiju i rasvjetu. Snimanje nove sezone showa "Zvjezdica"

Osim ponešto promijenjene postave žirija i voditelja, nova sezona donosi i velike promjene u studiju.

Gledatelji će nove 'Zvjezdice' pratiti na još većoj pozornici koja donosi raskošniju i još moderniju scenografiju i rasvjetu.

Za spektakularni doživljaj i izgled pozornice, koja podsjeća na one najglamuroznije svjetske, zaslužno je više od desetak tisuća led lampica. Glavni studio proteže se na 1200 metara kvadratnih, a osim grandiozne pozornice i backstagea, ovaj talent show ima još jednu novost, a to je – dječja soba!

Dječja soba je prostor u kojem se svi natjecatelji zajedno druže i igraju sa svojim novim prijateljima sa seta te, naravno, pjevaju! A dječja soba se pokazala i kao savršen prostor u kojem se kandidati međusobno bodre i iskreno navijaju jedni za druge.

Kako bi u ovom popularnom televizijskom showu sve teklo po planu, brine se ekipa od 100 ljudi, a cijeli spektakl na pozornici i u backstage prostorijama pomno prati 25 kamera.

Sve vizualne novitete i briljantne kandidate uskoro ćete moći pratiti samo na RTL-u trećoj sezoni najraspjevanijeg glazbenog showa!

 


Reci što misliš!